Töötajad müügiks!?

ÄP 18. november 2008, 00:00

Pankrotihalduritele on vist kätte jõudnud väga toimekas aeg - üks ettevõte teise järel paneb uksed kinni. Ületöötanud haldur ka ilmselt enam ei mõtle enne, kui juba ütleb. Selle reklaami (vt lk 8 eilses Äripäevas) pani lehte Causa Õigusbüroo, mis müüb pankrotis Delta Transporti. Firma alghinnaks on märgitud 1,5 miljonit. Hind on väga odav, kui arvestame, et selle raha eest saaks viis liisinguautot, kaks haagist, rahvusvahelise kaubaveo litsentsi, töötava büroo ja töötajad pealekauba. Õigusbüroo tunnistas eile oma viga, aga see kuulutus läheb apsude ajalukku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:49

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing