ÄP fototoimetus • 17. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Töötajad müügiks!?

Pankrotihalduritele on vist kätte jõudnud väga toimekas aeg - üks ettevõte teise järel paneb uksed kinni. Ületöötanud haldur ka ilmselt enam ei mõtle enne, kui juba ütleb. Selle reklaami (vt lk 8 eilses Äripäevas) pani lehte Causa Õigusbüroo, mis müüb pankrotis Delta Transporti. Firma alghinnaks on märgitud 1,5 miljonit. Hind on väga odav, kui arvestame, et selle raha eest saaks viis liisinguautot, kaks haagist, rahvusvahelise kaubaveo litsentsi, töötava büroo ja töötajad pealekauba. Õigusbüroo tunnistas eile oma viga, aga see kuulutus läheb apsude ajalukku.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt