ÄP fototoimetus • 18. november 2008 kell 22:00

Edelaraudtee oktoobri tulemus oli rekordiline

Edelaraudtee müügijuht Annemari Oherd ütles, et tegemist oli kolme viimase aasta parima oktoobriga. "Rekordiline oli reisijate arv nii Tallinna-Tartu kui ka Tallinna-Narva liinil. Tallinna-Tartu liini oktoobrikuu reisijate arv küündis varasemate aastate parimate suvekuude tasemele," rääkis Oherd.

Tallinna-Tartu kiirronge kasutas oktoobris 25 550 reisijat, mis on alates kiirrongide käikupanemisest selle liini tipptulemus. Tallinna-Viljandi kiirrongidel oli reisijaid üle 30 000, mis on viiendiku võrra enam kui eelmise aasta oktoobris.

Tartu-Valga suunal on 1. augustist reisirongiliiklus seoses remonditöödega peatatud. Hinnanguliselt jääb selle tõttu 2008. aastal teenindamata kuni 70 000 reisijat.

Autor: ÄP

Hetkel kuum