Edelaraudtee oktoobri tulemus oli rekordiline

ÄP 19. november 2008, 00:00

Edelaraudtee müügijuht Annemari Oherd ütles, et tegemist oli kolme viimase aasta parima oktoobriga. "Rekordiline oli reisijate arv nii Tallinna-Tartu kui ka Tallinna-Narva liinil. Tallinna-Tartu liini oktoobrikuu reisijate arv küündis varasemate aastate parimate suvekuude tasemele," rääkis Oherd.

Tallinna-Tartu kiirronge kasutas oktoobris 25 550 reisijat, mis on alates kiirrongide käikupanemisest selle liini tipptulemus. Tallinna-Viljandi kiirrongidel oli reisijaid üle 30 000, mis on viiendiku võrra enam kui eelmise aasta oktoobris.

Tartu-Valga suunal on 1. augustist reisirongiliiklus seoses remonditöödega peatatud. Hinnanguliselt jääb selle tõttu 2008. aastal teenindamata kuni 70 000 reisijat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing