Edelaraudtee oktoobri tulemus oli rekordiline

ÄP 19. november 2008, 00:00

Edelaraudtee müügijuht Annemari Oherd ütles, et tegemist oli kolme viimase aasta parima oktoobriga. "Rekordiline oli reisijate arv nii Tallinna-Tartu kui ka Tallinna-Narva liinil. Tallinna-Tartu liini oktoobrikuu reisijate arv küündis varasemate aastate parimate suvekuude tasemele," rääkis Oherd.

Tallinna-Tartu kiirronge kasutas oktoobris 25 550 reisijat, mis on alates kiirrongide käikupanemisest selle liini tipptulemus. Tallinna-Viljandi kiirrongidel oli reisijaid üle 30 000, mis on viiendiku võrra enam kui eelmise aasta oktoobris.

Tartu-Valga suunal on 1. augustist reisirongiliiklus seoses remonditöödega peatatud. Hinnanguliselt jääb selle tõttu 2008. aastal teenindamata kuni 70 000 reisijat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing