Insaiderite ostud on jälle popid

19. november 2008, 12:10

Finantsinspektsiooni kodulehe andmetel on
mitmete Tallinna börsil kaubeldavate ettevõte insaiderid jälle tegudele asunud.

Üks aktiivsemaid ettevõtteid selles vallas on Tallink, kelle viimased ostutehingud 12ndal novembril tegid nõukogu liige Eve Pant ostes 10 tuhat aktsiat ning juhatuse liige Andres Hunt sama suure aktsiapakiga. Samal päeval ostis juhatuse esimees Enn Pant 188 651 aktsiat hinnaga 5,48 krooni tükk. Andres Hunt on novembris oma portfelli täiendanud ka varasematel päevadel – kokku on mees novembris ostnud enda nimele 51 tuhat aktsiat.

Arco Vara insaidertehingud toimusid viimati oktoobris, mil nõukogu liige HilEnn PantEnn Pantlar-Peeter Luitsalu ostis kokku üle 54 tuhande aktsia ning nõukogu liige Richard Tomingas üle 77 tuhande aktsia.

Eesti Ehituse aktsiaid on ostnud nõukogu liikme kontrolli all olev OÜ Luman ja Pojad ning novembris on ostetud 40 tuhat aktsiat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2008, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing