Rüütel: eelistan karmi, ilustamata tõde

19. november 2008, 15:33

Viru Keskuse tegevjuht Ants Vasara sõnul
oleks Äripäev pidanud aasta tagasi tunduvalt enam ja valjuhäälsemalt
majanduse valukohtadele tähelepanu juhtima, Eesti Tööandjate Keskliidu
liige Tõnis Rüütel märkis, et eelistab karmi, ilustamata tõde.

„Aasta tagasi oleks sellele küsimusele olnud kergem vastata – tuleks kõigile selgeks teha, et pill tuleb pika ilu peale. Kirjutati küll, aga mitte piisavalt,“ arvas Vasar ja lisas, et nüüd kui see pill juba käes, on ka soovitusi keerulisem jagada.

Üks on tema hinnangul siiski kindel – ülemäära seda pilliTõnis RüütelTõnis Rüütel võimendada ei ole vaja ning iga koondatud inimest pole vast ka mõtet personaalselt üles lugeda. „Kindlasti lähevad asjad hullemaks, oluliselt hullemaks ja paranemist näha ei ole. Aga see pole ka edasiviiv, kui räägitakse, kuidas kõik aina halvemaks läheb,“ märkis Vasar.

Eesti Tööandjate Keskliidu liige Tõnis Rüütel ütles, et Äripäev peaks edastama külma ja karmi tõde nii, nagu see on, ja ei mingit ilustamist. „Kindlasti kuulub selle juurde ka istuva valitsuse valgustamine, et kõik ei ole Eesti riigis sugugi mitte päris korras,“ nentis Rüütel.

aripaev.ee küsis täna ettevõtjatelt, kuidas saab Äripäev ettevõtjatele raskes majandussituatsioonis abiks olla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2008, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing