Sander Danil läks Hansast SEBi

24. november 2008, 16:20

Hansabank Marketsi analüütik Sander Danil
vahetas endise töö SEB varahalduse fondijuhi ameti vastu. Danil
kommenteeris vahetust, et liikus sell-side'st buy-side'i
ehk müügist ostu poolele.

Danil ütles, et alustas SEBis natuke üle kuu aja tagasi ning tegeleb nüüd Ida-Euroopa väikeettevõtetega. "Olen analüüsipoolt juba päris palju aastaid teinud ning tahtsin proovida oma võimed ka portfellijuhtimises," märkis ta. Analüüs on ka selles töös üks peamiseid asju, lisas ta.

"Liikusin sell-sidest buy-side'i, selleks on praegu väga huvitavad ajad. Otsin n-ö depressiivsetelt turgudel võimalikult odavaid ettevõtteid," ütles fondijuht. Danili sõnul Hansabank Markets talle otsest pakkumist ei teinud. "Kuid ma ei käinud ka midagi aktiivselt otsimas või pakkumas ennast," lisas ta.

Enne Hansabank Marketsisse tööle minemist töötas Danil kaheksa aastat Ühispangas (täna SEB). "See tiim ja keskkond pole midagi uut," tõdes ta.

"Mingit erilist materiaalset võitu ei olnud, fondijuhi tööd pole ma enne teinud ning seetõttu tundus mulle see pakkumine piisavalt huvitav, et ennast proovile panna," vastas Danil küsimusele, kas SEB ostis ta üle.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2008, 16:30
Otsi:

Ava täpsem otsing