ÄP fototoimetus • 24. november 2008 kell 22:00

Lugeja arvab: 63 000 kroonist kuus vähe, kardab Ansip

Häbematus kuubis on see, et palgad külmutati ju teadmises, et järgmisel aastal võib Eesti keskmine palk väheneda, mistõttu väheneks ka riigikogujate palk.Poliitiline enesetapp otse pressikonverentsil?Rahvas laulis, seisis ketis, kaitses telemaja ja Toompead. Nüüd on rahva valitutel kõvasti peamurdmist, kuidas küll 64 000 krooniga kuus välja tulla.Asjal on küll populistlikkuse maik juures, kuid on õige eeskujuga näidata, et rihma on vaja pingutada.Ansipi arutelust järeldub, et 90 protsenti töötavatest inimestest ei peaks pere majandamisega toime tulema.Nii ülbelt kui Ansip pole vist küll ükski poliitik Eestis käitunud.Ansip tegi nalja lihtsalt, aga kukkus halvasti välja.

Autor: ÄP

Hetkel kuum