Video: Mobiili sees on peidus suur ekraan

25. november 2008, 14:48

Samsung töötas välja uut tüüpi
mobiiltelefoni, mis avaneb kui raamat ning sisaldab suurt OLED-ekraani, muutes
telefoni kaasaskantavaks meediapleieriks.

Samsung tutvustas telefoni katsemudelit hiljuti Jaapanis rahvusvahelisel tehnoloogiatoodete näitusel. Tehnilisi täpsustusi ei avaldatud ning tõenäoliselt läheb toote turulejõudmiseni kõvasti aega, kirjutas Physorg.

Nagu videost näha võib, näeb suletud seade välja nagu tüüpiline telefon. Sellel on väike puutetundlik ekraan ning ikoonidega menüü.

Kui telefon lahti teha, tuleb välja painduv viietolline (12,5 cm) OLED-ekraan. Materjali painduvus võimaldab ekraani jätkekohata kokku ja lahti murda, seega ei koosne suur ekraan kahest eraldi väiksemast ekraanist. Suur ekraan võimaldab mugavalt internetis surfata, samuti vaadata filme või mängida.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2009, 17:18
Otsi:

Ava täpsem otsing