Mõtleja, kes tasakaalustab

ÄP 26. november 2008, 00:00

Eesti Kunstiakadeemia professor David Vseviov on tänavune Aadu Luukase missioonipreemia laureaat. Preemia väärtus on miljon krooni.

Äripäev ühineb õnnitlejatega. David Vseviov on palju kirjutanud Venemaast - õrn teema, nagu näitab ka poliitikute ja ettevõtjate kibe kiskumine sellel teemal. Ometi on professoril õnnestunud kirjutada tasakaalukalt ja lugejat mõtlema pannes, mitte ärritades. Vajamegi rohkem intelligentset ja informeeritud arutelu. Nagu Vseviov on näidanud: ajalugu ulatub sügavale ning sõrmenipsuga seda ei muuda, kuigi tahaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing