Välisministeerium: vältige Bangkoki lennujaama

26. november 2008, 12:41

Seoses meeleavaldustega Taimaal soovitab
välisministeerium Taisse reisijatel vältida Bangkoki lennujaama.

Eile õhtust takistavad Tai Demokraatia Rahvaliidu liikmed ligipääsu Bangkoki rahvusvahelisele lennujaamale. Ööl vastu tänast otsustati lennuliiklus teadmata ajaks katkestada. Teisi Tai lennujaamu rahutused ei puuduta.

Kõik, kel on raskusi Bangkoki lennujaamast lahkumisega, saavad ööpäevaringselt juhiseid Euroopa Liidu eesistuja Prantsusmaa avatud kriisikeskusest. Abivajajatele jagab infot ka Eesti aukonsul Bangkokis Virachai Techavijit, teatas välisministeerium.

Tais viibimisest on välisministeeriumile teada andnud 33 Eesti elanikku, kellest seitse on täpsustanud asukohaks Bangkoki. Välisministeeriumi andmeil on Bangkoki lennujaamast lahkunud eile õhtul kaks Eesti elanikku.

Välisministeeriumi teatel jagavad nad Tais viibivatele abivajajatele ja nende lähedastele juhiseid ning on pidevas ühenduses ELi eesistuja Prantsusmaaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. November 2008, 12:41
Otsi:

Ava täpsem otsing