Kadrin Karner • 26. november 2008 kell 22:00

Portaali Paku24 oksjonil müüdi ilma loata Neste kütusekaarti

Neste Eesti kliendisuhete juhi Kristi Pari kinnitusel pole nimetut Neste kaarti võimalik saada. Enda nimele kaardi teinud eraisik või firma ei tohi aga kaarti edasi anda kolmandale isikule kasutamiseks. Samuti ei luba Neste oma kaarti müüa avalikus oksjoniportaalis.

"Neste ei tee koostööd portaaliga Paku24 ega ühegi teise samalaadsega oma kaardi müügiks," ütles Pari.

Ettevõttelt eile kommentaari saada ei õnnestunud.

Juhtumi kommentaariks teatas politseiameti pressiesindaja, et esmane, mida ettevõtja või inimene teha saab, on kuulutuse salvestamine, et siis edasiste vaidluste korral oleks millelegi tugineda. Kui tegemist on kuritegeliku käitumisega, siis tuleks sellest teavitada politseid.

Hetkel kuum