ÄP fototoimetus • 30. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lugeja arvab: Juhtkiri: Ansip, lase pääsuke lendu

Äripäeva nägemus on pealiskaudne. Ei saa aru, et õhutransport on riigi jaoks midagi enamat kui lihtsalt ettevõte.Lennundus on läbi ajaloo suur kahjumite genereerija. Kui Eesti investeerib 300 miljonit, ei näe ta seda enam kunagi.Transpordipoliitikat saab juhtida ka läbi lennujaama. Miks on siiani Tallinnast eemal hoitud Ryanairi? Et kaitsta Estonian Airi. Tõrjuda iirlasi. Mis sest kasu on olnud - lende väljub Tallinnast sama palju kui Võrust busse.Osalus tuleks mõistliku hinna korral ikkagi müüa, viia Eesti Energia börsile ja eelarve olekski tasakaalus.Rootsi kapitali suur kontsentratsioon Eestis on julgeolekurisk. Näiteks Rootsi pankade finantsblokaad. u Äripäev on rootslaste oma, sestap peab toimetus esindama rootslaste (tööandja) huve.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt