1. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Prokuratuur uurib Tallinna ametnikku

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe sõnul on kapo Oviiri üle kuulanud, kuid vahi all korduvas altkäemaksus ja pistises kahtlustatav linnaametnik ei ole, sest Rannajõe sõnul pole selleks alust. Altkäemaksu korduva andmise ja võtmise eest näeb Rannajõe sõnul karistusseadustik ette 2-10 aastast vangistust, pistise eest on karitus veidi kergem.

Põhja-Tallinna linnaosavanema Enno Tamme sõnul peatati linnaametnik Allar Oviiriga töösuhe 25. novembril ehk samal päeval, kui kaitsepolitsei Oviiri kinni pidas.

Eelmise nädala teisipäeval otsis kapo läbi Oviiri kabineti. "Vastavalt kokkuleppele politsei töötajatega annab täiendavat informatsiooni teile prokuratuur," pareeris Tamm küsimusi.

Linnaosavalitsuses on sündmus põhjustanud negatiivse meeleolu. "Loomulikult on selliste asjadega ebameeldiv tegeleda, aga see ei tähenda veel ühest lõpplahendust," märkis Tamm ja lisas, et kindlasti ei mõju see hästi ka linnaosavalitsuse mainele.

Autor: Kaisa Tahlfeld

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt