Lindorff: Vitsut on võlgade sissenõudmisel agressiivne

03. detsember 2008, 15:54

Lauri Vitsuti tegevus ei ole teiste inkasso
valdkonnas tegutsevate firmade poolt eriti heaks kiidetud, ütles aripaev.ee-le
antud kommentaaris Lindorff Eesti juhataja Kadrian Jaagund.

"Ta isegi on öelnud, et tema tegevus on üsna agressiivne," märkis Jaagund.

Harju maakohtu tehtud määrus keelab Lauri Vitsutil ja tema võlgade sissenõudmisega tegeleval firmal võlgnikule läheneda.

Kohtumäärusega tutvumise järel leidis Lindorff Eesti Jaagundi sõnul, et kohus on põhjendatult Lauri Vitsuti ja tema firma Majanduskaitse Büroo suhtes lähenemiskeeldu kohaldanud. „Kohtu resoluutne tegevus võib aga anda mõista teistele turul osalejatele, et ebaseaduslike meetodite kasutamine on sanktsioneeritav,” lisas Jaagund.

Tema sõnul on see kurb, kuid ebakompetentsed tegijad rikuvad iga eriala mainet. Lindorffi sissenõudmismenetluse protsess ei hõlma võlgnike elu- või töökoha külastamist, seega meie äritegevust antud määrus negatiivselt ei mõjuta, nentis ettevõtte juht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. December 2008, 18:22
Otsi:

Ava täpsem otsing