Ida-Viru ärimehed avavad Venemaal kaubamaja

08. detsember 2008, 09:34

Peamiselt Ida-Viru kinnisvaraettevõtjaid
ühendav Marketon Baltic avab nädala lõpus Venemaal Kingissepas kaubanduskeskuse,
kirjutas Põhjarannik.

Marketon Balticu ja Kingissepa ettevõtja Nikolai Lobkovi asutatud OOO Rek on ehitanud 50 000 elanikuga Leningradi oblasti linna esimese nüüdisaegse kaubanduskeskuse. Kahekorruseline keskus on suuruse poolest võrreldav Jõhvi kesklinnas oleva Jewe keskusega, mille rajaja oli samuti Marketon Baltic, kes selle aga peagi pärast valmimist edasi müüs.

Marketon Balticu üks omanikke Indrek Uudeküll ei soovinud avaldada investeeringu kogusummat, kuid märkis, et see ulatus üle 100 miljoni krooni. "Sellise kaubanduskeskuse rajamine Venemaal osutus kallimaks kui mõne aasta eest Jõhvis," tõdes ta.

Nime Nord kandva keskuse ankurrentnik on Venemaal tuntud toidukaupluste kett O´Key Express.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2008, 09:34
Otsi:

Ava täpsem otsing