Klandorf: kõik sõltub kohtust

08. detsember 2008, 08:12

Intervjuu Lasnamäe linnaosa vanema Kalle
Klandorfiga reedel puhkenud pistiseskandaali teemal.

Kuidas te kommenteerite reedel puhkenud pistiseskandaali?

Ma ei oska öelda, kas seal leiti raha või ei leitud. Või mis raha see oli, kas see oli märgistatud raha või ei olnud. Kui oli märgistatud raha, siis on väga kahetsusväärne see kõik. Aga ma ütlen, et informatsiooni ei ole nii palju, ainult see, mis ma ajalehest loen.

Kas see teeb erakonna juhtfiguure ärevaks?

Eks muidugi tuleb läbi arutada neid asju.

Mida te Keskerakonna valijatele ütlete?

Eks Keskerakonna valijad näevad ja kuulevad ning lõplikult pannakse need asjad kohtus paika. Sellepärast ongi praegu vara hinnanguid anda. Ma ise olen ka ju olnud 1995. aastal hammasrataste vahel ja mis sealt tuli? Mitte midagi. Samamoodi ma tahan väita, et härra Panovi osas jooksis liiva. Samuti tahan ma väita, et Merko asjad võivad liiva joosta. Me ei tea veel kuhu maadevahetuse asjad välja jõuavad. Sama ma tahan väita Pärnu kohta. Ma olen sel teemal rääkinud väga tugevate Eesti advokaatidega ja nad imestavad ning ütlevad, et tahavad näha, mis sealt tuleb. Mina tahaksin ka näha, mis sealt tuleb.

Kõik sõltub siis headest advokaatidest ja tõendusoskusest?

Ei. Kõik sõltub kohtust. Mitte tõendusoskusest vaid kas tõendusmaterjale üldse on.

Tunnete Ivo Parbust isiklikult? Mis mees ta on?

Mina tean Parbust, kui raamatute kirjutajat.
Ma ei saa aru, milles teda süüdistatakse, kas altkäemaksu võtmises, andmises või vahendamises.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2008, 08:12
Otsi:

Ava täpsem otsing