ÄP fototoimetus • 11. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lugeja arvab

Laar: varga peas põleb mütsJah, aga põllumajanduse lasi põhja ikkagi Laari Mart.Kui me hakanuks tollal ebatootlikku põllumajandust turgutama, nagu tegi seda Leedu, poleks me oma arenguga sellele tasemele jõudnud, kus me praegu oleme. Olid halvad ja veel halvemad valikud. Seega valiti halvad.Eks Laar oma tekikiskumisega on kõva panuse andnud sellegi koalitsiooni raskustele.

Euro võib saabuda kahe aasta pärastKel seda eurot üldse vaja?Niikaua kui rahavahetajad võimul, võite eurost und näha. Eesti kolgastub veelgi enam.

Kriis ähvardab kaosega tööturulKui alampalk ei tõuse, kukub Eesti kokku, kõik firmad samuti. Kui aga tõuseb ja hakatakse koondama, siis tahaks näha, kuidas tippjuhid ise pärast tööpäeva koristama hakkavad või oma kõrgema palga eest kolme-nelja inimese töö ära teevad. Järgmine hetk kukuvad nemad ülekoormuse tõttu kokku.Hakake ettevõtjateks!Tööandja mure. Küsigu nõu välismaa tööandjailt, kelle riikides alailma töötajad streigivad ja nõuavad palgatõusu.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt