Parim Toiduaine 2008

ÄP 12. detsember 2008, 00:00

Eesti Toiduainetööstuse Liidu konkursi Parim Toiduaine 2008 võitis ASi Tallegg täidetud ahjukana õunte ja ploomidega. Parim toit tervisele on Dr. Helluse keefir ASilt Tere, parim mittealkohoolne jook Cappy mahlaseeria Coca-Cola Hellenicult ning parim alkohoolne jook A. Le Coq Special ASilt A. Le Coq.

Parimaks piimatooteks valiti Nopri Talumeierei mädarõikavõie, parimaks teravilja- ja pagaritooteks Vändra Leiva Mahe must leib, parimaks kondiitritooteks Kalevi tiramisumaitseline kompvek, parimaks köögiviljatooteks Salvesti Gemüse ning parimaks kalatooteks Spatfili kuumsuitsulõhe fileetükk dekooriga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing