ÄP fototoimetus • 11. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Parim Toiduaine 2008

Eesti Toiduainetööstuse Liidu konkursi Parim Toiduaine 2008 võitis ASi Tallegg täidetud ahjukana õunte ja ploomidega. Parim toit tervisele on Dr. Helluse keefir ASilt Tere, parim mittealkohoolne jook Cappy mahlaseeria Coca-Cola Hellenicult ning parim alkohoolne jook A. Le Coq Special ASilt A. Le Coq.

Parimaks piimatooteks valiti Nopri Talumeierei mädarõikavõie, parimaks teravilja- ja pagaritooteks Vändra Leiva Mahe must leib, parimaks kondiitritooteks Kalevi tiramisumaitseline kompvek, parimaks köögiviljatooteks Salvesti Gemüse ning parimaks kalatooteks Spatfili kuumsuitsulõhe fileetükk dekooriga.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt