Parim Toiduaine 2008

ÄP 12. detsember 2008, 00:00

Eesti Toiduainetööstuse Liidu konkursi Parim Toiduaine 2008 võitis ASi Tallegg täidetud ahjukana õunte ja ploomidega. Parim toit tervisele on Dr. Helluse keefir ASilt Tere, parim mittealkohoolne jook Cappy mahlaseeria Coca-Cola Hellenicult ning parim alkohoolne jook A. Le Coq Special ASilt A. Le Coq.

Parimaks piimatooteks valiti Nopri Talumeierei mädarõikavõie, parimaks teravilja- ja pagaritooteks Vändra Leiva Mahe must leib, parimaks kondiitritooteks Kalevi tiramisumaitseline kompvek, parimaks köögiviljatooteks Salvesti Gemüse ning parimaks kalatooteks Spatfili kuumsuitsulõhe fileetükk dekooriga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing