Aas: peale keskerakondlaste polegi kedagi teist uurida

12. detsember 2008, 09:50

Tallinna abilinnapea Taavi Aas selgitab
Keskerakonnaga seotud korruptsioonijuhtumeid sellega, et paljudes omavalitsustes
ongi võimul see partei ja seal polegi kedagi teist uurida.

«Keskerakond on paljudes kohtades võimul ning see toob iseenesest kaasa selle, et seal ei olegi kedagi teist uurida,» vahendas postimees.ee Tallinna abilinnapea Taavi Aasa väljaütlemisi ETV hommikusaates «Terevisioon».

Aasa sõnul ei tahaks ta küll väita, et kusagil on kallutatud jõud, aga tema hinnangul on võimalik, et kuskil on teatud prioriteedid paika pandud.


Oma nõuniku Ivo Parbuse vahistamisest rääkides sõnas Aas, et detailplaneeringutega seotud protsessid on Tallinna linnavalitsuses toimunud loomulikku protsessi pidi ning Aasa kinnitusel ei ole Parbuse roll selles tähtis.

Abilinnapea sõnul ei aita nõunikule tehtud väidetav kingitus midagi saavutada. «See on mõttetu, sest protsess (detailplaneering - toim.) koosneb paljudest etappidest ja üksikinimene saab väga vähe seda mõjutada,» rääkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2008, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing