Prokuratuuril tulevad hambad

ÄP 15. detsember 2008, 00:00

Rahvasaadik Igor Gräzin leiab, et Ester Tuiksoole ja Villu Reiljanile peab jääma saadikupuutumatus. See on muidugi kiiduväärt, et Gräzin julgeb vastuvoolu ujuda (ka kevadel hääletas ta ühena kahest saadikust Reiljani puutumatuse kaitseks) ning põhimõttelist arutelu pidada. Samas ei kõla Gräzini visioon ka just õigusriigi moodi. Näiteks nõuab ta, et riigikokku loodaks prokuratuuri järelevalve komisjon, et viia prokuratuuris läbi kaadrivahetus. Et nüüd, kus prokuratuur on hakanud suuremaid tükke hammustama, hakata kohe tema hambaid viilima.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing