Deutsche Bank alandas Vene pankade hinnasihte

15. detsember 2008, 12:00

Deutsche Banki analüütikud kärpisid Vene
pankade aktsiate hinnasihte kolmandiku võrra, kuna majanduskasv aeglustub ja
rubla langeb.

Me ei näe põhjust, miks osta enne halvenevat majandust ja devalveerimist aktsiaid, kirjutasid Bloombergi teatel oma analüüsis Bob Kommers ja Julia Rusanova. Venemaa majandus kasvab nende prognoosi kohasel tuleval aastal ühe protsendi.

Bank Saint Petersburgi ostusoovitus asendati hoia-soovitusega. Aktsia hinnasihti kärbiti 33 protsenti, 1,20 dollarile. Ka Sberbanki aktsia hinnasiht sai 33 protsendise kärpimise osaliseks, hinnasihiks nüüd 1,20 dollarit. VRB Groupi hinnasihti alandati 29 protsenti, 2,50 dollarile. Bank Vozrozhdenie hinnasihti langetati 33 protsenti, 18 dollarile. Bank of Moscow hinnasihti kärbiti 23 protsenti, 10 dollarile. URSA Banki eelisaktsia hinnasihti langetati 20 protsenti, 16 sendile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2008, 12:00
Otsi:

Ava täpsem otsing