Kohtutäitur müüb Viimsi spaa kinnistut

Katre Pilvinski 16. detsember 2008, 00:00

"Spaad ei puuduta see absoluutselt, enampakkumine puudutab ainult kinnistut," sõnas Viimsi spaa juht Peeter Kukk. "Kuid kinnistu hind on niivõrd kõrge, et praeguses majandussituatsioonis on väga raske sellise hinnaga omandatud kinnisvara üldse renti saada. See on vale hind lihtsalt," lisas Kukk. Tema teada pole ka kinnistu omanik Kristjan Sild kinnistu müügi suhtes kuigi optimistlik.

Askembla Asset Managementi partneri Hanno Riismaa sõnul pole fond midagi veel otsustanud. "Kunagi ei tea, mida homme tehakse, kuid ma pole veel ostu kaalunud," ütles ta. Viimsi spaa ostu ei saa välistada, lisas Riismaa. Enne Askembla otsust ei soovinud ta ostu teemal rohkem spekuleerida.

Ta lisas, et Kristjan Sild ja Nordic Assets on Askembla kunagine äripartner. "Kunagi olime koos Viimsi spaa aktsionärid, kuid oleme aktsiad maha müünud. Praegu oleme teatud lepingulistes suhetes," ütles Riismaa.

Kohtutäitur Marek Laanemets märkis müügi kohta vaid napilt, et müük on panga nõue.

Sild teemat Äripäevale kommenteerida ei soovinud. "Seoses pooleliolevate protsessidega pean kahjuks vabandades teatama, et ei soovi nimetatud teemat praegu kommenteerida," ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing