Rehandusminister finantspaneeris intressimäärded

Anu Jõgi 19. detsember 2008, 00:00

Võib-olla tänavu näitab vigade üleslugemine seda, et kui suudame enda üle naerda, siis pole olukord veel lootusetult hull. Sama ütlesid kord ka patsiendid haiglas arstide toast kostvate naerupahvakute kohta: kuni arstid heidavad tõve üle nalja, on kõik korras.

Tõsi, suurem osa siin kõrval olevatest lausetest sellisel kujul lugejate ette ei jõudnud. Ei teagi, kas õnneks või kahjuks, sest kui eksimusi kaaluda, siis parem juba selline täheviga, mis laseb lause ikka mõttega läbi lugeda, kuigi see mõte pole päris sama, mis kirjutajal peas mõlkus. Ehk oleksid ka lugejad rõõmsamad, kui avastaksid, et rahandusministri asemel tegutseb rehandusminister ja teemaks on intressimäärade asemel intressimäärded.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing