Rehandusminister finantspaneeris intressimäärded

Anu Jõgi 19. detsember 2008, 00:00

Võib-olla tänavu näitab vigade üleslugemine seda, et kui suudame enda üle naerda, siis pole olukord veel lootusetult hull. Sama ütlesid kord ka patsiendid haiglas arstide toast kostvate naerupahvakute kohta: kuni arstid heidavad tõve üle nalja, on kõik korras.

Tõsi, suurem osa siin kõrval olevatest lausetest sellisel kujul lugejate ette ei jõudnud. Ei teagi, kas õnneks või kahjuks, sest kui eksimusi kaaluda, siis parem juba selline täheviga, mis laseb lause ikka mõttega läbi lugeda, kuigi see mõte pole päris sama, mis kirjutajal peas mõlkus. Ehk oleksid ka lugejad rõõmsamad, kui avastaksid, et rahandusministri asemel tegutseb rehandusminister ja teemaks on intressimäärade asemel intressimäärded.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing