Stalnuhhin nõudis turvalintide läbivaatamist

Kärt Blumberg 24. detsember 2008, 08:51

Narva linnavolikogu esimees Mihhail
Stalnuhhin nõudis linnasekretär Ants Liimetsalt pooleteist aasta jooksul tehtud
turvasalvestuste läbivaatamist, et välja selgitada, kas kaitsepolitsei on ka
Narva linnavalitsusse öiseid külaskäike teinud.

Eile Stalnuhhinile antud vastuses selgitas Liimets, et Narva linnavalitsuse turvakaamerate salvestusi säilitatakse vaid poolteist kuud, kuid sellest hoolimata on ta kindel, et öisel ajal ei ole kaitsepolitsei Narva linnavalitsuse ruumides käinud, vahendas Aktuaalne Kaamera.

„Ma kuidagi tunnetan, et kui ma asun neid läbi vaatama, siis asun tegelema jälitustegevusega,” rääkis Liimets, kelle sõnul ei ole linnasekretär volitatud kriminaalmenetluslikke jälitustoiminguid läbi viima. „Ja teiseks, on meil sisekorraeeskirjades ette nähtud, et kui meil on mõni võõras inimene majas käinud, eriti öisel ajal, siis tuleb sellest kohe ette kanda. Oma alluvatele tuginedes väidan, et meil ei ole öisel ajal käinud tundmatuid, ega ma mitte tuntud inimesi,” lausus Liimets.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. December 2008, 08:51
Otsi:

Ava täpsem otsing