Halduskohus ei lasknud Tarmo Silda tööle tagasi

29. detsember 2008, 19:05

Tallinna halduskohus
jättis rahuldamata vandeadvokaat Tarmo Silla kaebuse advokatuuri juhatuse
otsuste tühistamiseks, mis tema kutsetegevuse peatasid, teatas advokatuur.

Vandeadvokaat Sild esitas halduskohtule kaebuse advokatuuri juhatuse 1. aprilli ning 15. aprilli otsuste tühistamiseks. Nimetatud otsused käsitlesid vandeadvokaat Silla kutsetegevuse peatamist.

Advokatuuri juhatus otsustas 15. aprillil 2008 toimunud istungil vandeadvokaat Silla kutsetegevuse osaliselt peatada, so kõigis kohtumenetlustes ning kohtueelses kriminaal- ja väärteomenetluses. 1. aprilli 2008. a istungil otsustas advokatuuri juhatus peatada vandeadvokaat Silla kutsetegevuse kuni tema ilmumiseni juhatuse istungile selgitusi andma.

Advokatuuri juhatus võib peatada advokaadi kutsetegevuse, kui advokaat on kriminaalasjas kahtlustatav, süüdistatav või kohtualune. Silda puudutavate otsuste ajendiks oli riigiprokuratuuri süüdistus, mille kohaselt vahendas Rävala pst 8 kinnistu müüki nõustanud Sild pistist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. December 2008, 21:01
Otsi:

Ava täpsem otsing