Lauri näeb 2009. aastas suurt ebakindlust

01. jaanuar 2009, 09:21

Swedbanki makroanalüütik Maris
Lauri sõnul ootab ees suur ebakindlus ja määramatus, märke asjade paranemisest
võib 2009. a lõpus näha vaid parimal juhul.

"Tõenäoliselt ulatub Eesti majanduslangus 3-4 protsendini, halvemal juhul enamgi, töötus kasvab oluliselt, palgatõus peatub ja paljude palgatulud vähenevad. Jätkub välistasakaalu paranemine, inflatsioon pidurdub oluliselt. Parimal juhul võib aasta lõpus näha märke olude paranemisest, kuid olulist paranemist oodata ei ole. Sama kehtib kogu maailmas - asjad lähevad veel halvemaks ning vaid parimal juhul võib näha mõningast paranemist 2009. aasta lõpus," ütles Lauri ERR Uudistele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. January 2009, 09:21
Otsi:

Ava täpsem otsing