Märt Rask kiitis riigi stabiilsust

02. jaanuar 2009, 06:53

Vaatamata majanduses ette tulnud
keerdkäikudest on riik endiselt stabiilne, ütles ERR.ee-le antud kommentaaris
Riigikohtu esimees Märt Rask.

Mis on positiivseim sündmus, mis Teile meenub 2008. aastast?

Ühte 2008. aasta tipphetke õigusemõistmise kontekstis pole vist võimalik välja tuua. Saab ainult rõõmustada, et hoolimata majanduse ebastabiilsusest on riik stabiilne ning see tagab sõltumatu õigusemõistmise jätkuva arengu.

Mida toob Teie arvates uus aasta?

Ma ei saa siin olla kahjuks väga originaalne ning olen sunnitud möönma, et tõenäoliselt kasvab järgmisel aastal õiguskonfliktide ja korrarikkumiste arv. Kuid kui suudetakse korrakaitsestruktuuridele tagada piisav rahastatus ka keerulistes eelarvesituatsioonides, siis ei peaks see kasv olema midagi sellist, millega tegelemine Eesti riigile üle jõu käiks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. January 2009, 06:53
Otsi:

Ava täpsem otsing