Rasmann: elada tervislikumalt kui möödunud aastal

03. jaanuar 2009, 09:56

Marfin Pank Eesti juht Riho Rasmann ütles
aripaev.ee-le, et andis endale lubaduse elada sel aastal tervislikumalt kui
möödunud aastal.

"Elada tervislikumalt kui möödunud aastal," lubas Rasmann. "Taastada 2008. aastal natuke unarusse jäänud spordi tegemine regulaarse tennise ja golfimänguga. Saavutada ennast rahuldav kehakaal," täiendas ta.

Kuna aasta on tulemas raske ja pingeline, siis arvas pangajuht, et parem füüsiline ja vaimne seisund aitab 2009. aastat edukamalt läbida. "Olen korra, aastate eest sellise lubaduse juba andnud ja ka täitnud, seega arvan, et ka sel aastal hätta ei jää," uskus ta.

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov ütles, et lubab anda oma parima selle nimel, et Äripäev oleks kõige paremini majandatud Eesti ajaleht ka aastal 2009.

OÜ TLG Hotell juhatuse liige Aivar Sõerd märkis, alanud aasta toob kaasa suuremaid muudatusi majanduskeskkonnas. "Seega seniste arusaamiste ja senise praktikaga edasi minna ei saa, kuna olustik ei ole enam endine. Tuleb valmis olla muutusteks, seda peabki alanud aastaks lubama," ütles Sõerd.

Finantsinspektsiooni juhatuse esimees Raul Malmstein lubas endale, et tegeleb tänavu oma tervisega, spordiga, vähemalt üks tund päevas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2009, 14:07
Otsi:

Ava täpsem otsing