Võitja on see, kes vähim kaotab

ÄP 05. jaanuar 2009, 00:00

Finantskriis ei ole jätnud puutumata suuremaid ja tuntumaid panku, kellest mõnest pole enam alles nimegi, ega ka mainekaid investoreid. Kriisi eest pakku ei poe. Aga kahjusid on võimalik vähendada küll. Nii kukkus näiteks suurinvestor Warren Buffetti juhitava investeerimisfirma Berkshire Hathaway aktsia hind eelmisel aastal ligi kolmandiku ja see tegi mullusest 30 viimase aasta kehvima. See-eest oli Buffetti firma nende kuue fondi hulgas enam kui pooleteisest tuhandest USA aktsiaturule investeerinust, kes aasta plussis lõpetasid. Eelmisel aastal võitsid need, kes kõige vähem kaotasid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing