Tallinn on ligi poole miljardiga plussis

05. jaanuar 2009, 20:13

Tallinna finantsteenistuse poolt tehtud
kokkuvõte näitas, et Tallinna linnakassas oli 31. detsembri 2008 seisuga vabu
vahendeid 463 miljonit krooni, teatas Raepress.

Esialgsetel andmetel laekus Tallinna eelarvesse möödunud aastal 7,7 miljardit krooni, mis moodustab 100% rahavoo plaanis kavandatust, sealjuures üksikisiku tulumaksu laekus 6,1 miljonit krooni enam kui oli kavandatud.

Linnapea Edgar Savisaar ütles linnakantselei töötajatele täna head uut aastat soovides, et see näitab, kuivõrd on Tallinn oma rahalisi vahendeid planeerides mõelnud arukalt ja otstarbekalt. „Kunagi tulevikus tunnistavad ka praegused linnavalitsuse otsuste kritiseerijad, et Tallinnas on eelarvet planeerides toimitud vastutustundlikult ja perspektiivitundega,“ märkis linnapea.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. January 2009, 20:23
Otsi:

Ava täpsem otsing