Üks küsimus: Mida innovaatilist tänavu teete?

ÄP 06. jaanuar 2009, 00:00

Jüri Kaljundi, OÜ Nagi juhatuse liige
Enamik internetifirma tegevusest on innovatsioon, kuna kogu internetiäri on seotud katsetamise ja eksperimenteerimisega. Selle aasta erinevus on ehk kindlam suund mõõdetavate eesmärkide saavutamisele.

Eero Tohver, OÜ Uptime juhatuse esimees
Kui räägitakse innovatsioonist, tuleb esmalt pähe mingi tehnoloogiline leiutis. Kuid ettevõtte juures on olulisem ärimudeli innovaatilisus. Seega innovatsioon mitte ainult teaduslike avastuste, vaid ärimudeli ümbervaatamise kaudu - mis töötab ja mis tuleks majast välja visata.

Tiit Kepp, ASi Tallinn Airport GH juhatuse liige
Reisijale on tänavu suurim uuendus mobiili kasutamine lennule registreerumisel. Siis saaks teel lennujaama end juba taksos mobiiliga lennule registreerida, valida istekohad ning lasta kanda oma arvele boonuspunktid. Mul oli just telefonikõne Lufthansaga teemal, millal saab mobiilset check-in'i Tallinnas kasutusele võtta. Lisaks laieneb teenus Finnairi ja KLMiga lendajaile, ent mitte Estonian Airi klientidele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:53
Otsi:

Ava täpsem otsing