Kalev sai börsilt hoiatuse

07. jaanuar 2009, 11:03

Kalev sai NASDAQ OMX Tallinna noteerimis-
ja järelevalvekomisjonilt hoiatuse hilinenud 2007/2008 majandusaasta
aastaaruande eest.

Tallinna börs teatas, et komisjon vaatas oma 6. jaanuari 2009. aasta koosolekul läbi järelevalvemenetluse käigus tuvastatud asjaolud ja kogutud materjalid ning otsustas hoiatada Kalevit emitendile kehtestatud nõuete rikkumise eest. Lisaks juhtis järelevalvekomisjon Kalevi tähelepanu vajadusele korraldada aruannete koostamine ja avalikustamine viisil, mis tagaks talle seatud nõuete täitmise.

AS Kalev 2007/2008 majandusaasta lõppes 30. juunil 2008 ning auditeeritud aastaaruanne tulnuks avalikustada hiljemalt 31. oktoobril. AS Kalev avalikustas auditeeritud aruande aga alles 5. detsembril ehk 34 kalendripäeva pärast tähtaega.

Börsireglemendi kohaselt on emitent kohustatud avalikustama auditeeritud majandusaasta aruande viivitamatult pärast majandusaasta aruande heakskiitmist nõukogu poolt, kuid mitte hiljem kui nelja kuu möödumisel aruandeperioodi lõppemisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2009, 11:04
Otsi:

Ava täpsem otsing