ÄP 5 aastat tagasi: Riigi Kinnisvara AS võib saada börsifirmaks

ÄP 08. jaanuar 2009, 00:00

Riigi Kinnisvara AS võib müügikõlblikuna lähiaastail börsile minna. Ettevõtte juht Enn Teimann ütles, et mõte on julge, kuid - miks mitte. Praegu võib müük tekitada raskusi - ettevõte ei teeni veel piisavalt kasumit. "See on kindlasti väga suur poliitiline otsus," kommenteeris börsilemineku võimalust rahandusministeeriumi finantspoliitika osakonna juht Veiko Tali. Kuid Tali ei välistanud ettevõtte müüki, sh börsile minekut. Tema hinnangul ei juhtu seda enne viit aastat.

Hetkeseis: Riigiettevõtete börsileviimisega on nagu Godot' ootamisega - ei tule teine ega tule.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing