LHV: suure raha naasmist vara loota

Kadrin Karner 08. jaanuar 2009, 00:00

LHV hinnangul võttis Tallinna börs järsema suuna allapoole eelmise aasta septembris ning kukkumine kestis detsembri alguseni. "Praegu on tegemist pigem kerge taastumisega. Viimaste päevade kiirest tõusust ei tasuks siiski liiga eufooriasse sattuda, sest vaatamata allamüüdud aktsiahindadele makromajanduslikud näitajad jätkuvalt halvenevad," vastasid LHV analüütikud.

"Usume, et suure raha naasmist Tallinna börsile on veel vara oodata. Tundub, et valdavalt on turgu suunamas spekulandid ja väikeinvestorid, kuid jätkusuutlik tõus eeldaks ka institutsionaalsete investorite turule sisenemist," selgitasid analüütikud.

LHV analüütik Madis Toomsalu ütles USA börsi kohta, et turud on viimase pooleteise kuuga kenasti taastunud ja aastavahetus on mõjunud positiivselt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing