KOKO Arhitektid teenivad vanglaala detailplaneeringult miljoni

08. jaanuar 2009, 16:40

Praeguse Tallinna vangla territooriumi
detailplaneering maksab 950 000 krooni ning valmib eeldatavasti 2010. aasta
lõpuks, teatas täna KOKO Arhitektidega planeeringu koostamise lepingu sõlminud
Riigi Kinnisvara AS.

Riigi Kinnisvara AS arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbachi ja KOKO Arhitektid OÜ esindaja Raivo Kotovi allkirjastatud lepingu kohaselt muudavad arhitektid Magasini tn 35 kinnistu avatud linnaruumiks.

KOKO Arhitektid OÜ valiti detailplaneeringu koostajaks viie osalejaga arhitektuurivõistluse põhjal. Arhitektide Karis Kahri, Raivo Kotovi, Margit Kärneri, Lea Laidra ja Indrek Miku töö "Ereroheline" valiti 7. novembril planeeringu arhitektuurivõistluse võitjaks.

„Magasini tänava kvartal asub miljööväärtusliku ala naabruses ja planeeringulahendus jätkab mõtteliselt sealset madalate kortermajade stiili. Lõunaväila valmimisel avardub transpordiga senisest parem ligipääs,“ kommenteeris RKAS arendusosakonna juhataja Hannes Kuhlbach.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2009, 16:59
Otsi:

Ava täpsem otsing