Vargad püüdsid ära vedada bensiinijaama makseterminali

08. jaanuar 2009, 16:15

Vargad kangutasid bensiinitankla automaatse
makseterminali lahti ja püüdsid seda koos seifiga ära vedada, kuid nende plaan
jäi G4S patrullekipaaži tuleku tõttu katki.

Neljapäeva öösel kell pool kolm said G4Si turvatöötajad juhtimiskeskusest teate, et ühes Harjumaa bensiinijaamas on häire. Kohalekihutanud ekipaaž küll vargaid ei tabanud, kuid ilmselgelt oli varaste plaan patrullauto tulekust katkenud, teatas turvaettevõte.

Vargad olid köitega ja auto jõudu kasutades makseterminali aluse küljest lahti kangutanud, kuid seda kaasa viia enam ei jõudnud. Pisut kannatada saanud makseterminal vedeles tanklast paarikümne meetri kaugusel. Enne varguse toimepanekut rikkusid vargad pulverisaatorvärviga videokaamerate objektiivid.

Makseterminali sees olev seif jäi puutumata. 200 kilogrammine terminal tõsteti siseruumidesse hoiule.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2009, 16:15
Otsi:

Ava täpsem otsing