Parex banka nõukogu laiendab panga juhatust

09. jaanuar 2009, 15:43

Täna võttis Parex banka nõukogu vastu
otsuse laiendada panga juhatust. Juhatusse valiti Roberts Stugis, Parex banka
asepresident finantstegevuse järelvalve alal.

Otsus võeti vastu olukorras, kus finantsdirektori roll juhatuses on strateegilise tähtsusega ning ajakohane ja täpne informatsioon vajalik ka aktsionäridele ning Finants- ja Kapitaliturgude Komisjonile, teatas pank.

Roberts Stugis on töötanud Parex bankas alates 2001. aastast. Aastal 2005 omandas ta Riias asuvas Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis magistrikraadi ärijuhtimise erialal. Lisaks temale kuuluvad panga juhatusse panga vanem-asepresident ja klienditeeninduse divisjoni juht Guntis Belavskis, riskijuhtimise divisjoni juht Valters Abele ning panga asepresident ja klienditeeninduse osakonna juht Vladimirs Ivanovs.

Parex banka nõukogusse kuuluvad: Rolands Panko, Andžs Ubelis, Kaspars Abolinš, Gints Freimanis, Carl Hakan Kallaker ja Žaneta Jaunzeme-Grende. Nõukogu on panga järelvalve üksus, esindades aktsionäride huve aktsionäride koosolekute ja juhatuse järelvalve vahepeal ning kindlustades seeläbi panga edasise kasvu ja operatsioonide arengu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. January 2009, 15:37
Otsi:

Ava täpsem otsing