Valga pubiomanik seisab ise leti taga

12. jaanuar 2009, 14:53

Valgas Voorimehe pubi pidav Toivo Leetus
ütles, et ots-otsaga kokku tulekuks peavad nad koos firma teise omanikuga ise
kliente teenindama.

"Meil pole raha, et töötajaid palgata ja seepärast olen mina ühel nädalal ja teine omanik teisel nädalal leti taga," rääkis OÜ Valga Voorimees juhataja Toivo Leetus. "Kui meil käivet oleks, ega ma siis, ausalt, enam ise viina klientidele kallata küll ei tahaks, sest olen pubi pidamisega tegelenud tublisti üle kümne aasta," lisas ta.

Leetuse kinnitusel on nad klientide vähesusega harjunud. "Ega Valgas pole toitlusasutustel kunagi hästi läinud," seletas Leetus. "Linn on väike ja kliente vähe. Suvel ehk on pubikülastajaid näpuotsa täis rohkem," märkis pubiomanik.

Tema sõnul on nad kõigest hoolimata suutnud siiski majandada nii, et maksevõlgu pole. "Tean, et mõnel Valga toitlustusasutusel on võlad kaelas," lisas Leetus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. January 2009, 15:24
Otsi:

Ava täpsem otsing