Piirivalve tegi särkidega Rebaseonu tehingu

15. jaanuar 2009, 08:38

“Kas säästuajal pole Eesti riigil midagi
targemat teha kui oma raha tuulde loopida?” küsib suurelt särgihankekonkursilt
välja puksitud ärimees.

Vahetult enne jõule tellis Piirivalveamet kogu isikkoosseisule uued särgid nii nutikal moel, et konkursil kaotanud võrdlevad seda õppetundi Onu Remuse juttudega, kirjutas Eesti Ekspress. Ainsana riigihankesõelale jäänud AS Sangar küsis aga 3500 särgi õmblemise eest 798 000 krooni ehk 150 000 krooni järgmisest rohkem kui teised kaks firmat.

"Hind võib olla ka miljon korda odavam, aga me ei tohi seadust rikkuda!" põhjendab Piirivalve hangete ja projektijuhtimise osakonna juhataja Peep Eerme, miks odavamad pakkujad tagasi lükati ning lisas, et odavaim pakkumine pole alati parim pakkumine.

Kaotajate Club Fashion OÜ ja Tallinna firma Maidiga juhi Toom Ülesoo sõnul käis aga mäng novembris korraldatud hankel algusest peale ühte väravasse ja diskvalifitseerimise põhjused olid otsitud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2009, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing