SEB panga muusikal sai New Yorgis kõrge tunnustuse

16. jaanuar 2009, 14:13

SEB panga minimuusikal "Tornimäe teemandid"
valiti New Yorgis maailma kolme parima sisekommunikatsioonilahenduse hulka.

Muusikal kandideeris rahvusvahelisel finantsteenuste reklaamikonkursil Midas Awards 2008 sisekommunikatsiooni kategoorias ja jõudis finaali kolme parema hulka. "Kahtlemata on tegemist seni suurima tunnustusega nii meie agentuuri kui ka kogu eesti üritusturundusvaldkonna ajaloos," ütles muusikali tootja, üritusturundusagentuuri Royal Service loovjuht Mart Mikk.

Tema sõnul on firma ajalugu ja väärtusi kommunikeeriv muusikal unikaalne lahendus, mis lisab ettevõttele strateegilist väärtust ja tõstab oluliselt tema atraktiivsust tööandjana. "Siinkohal sügav kummardus kliendile: et iga uudne ettevõtmine on alati seotud riskidega, sai see teoks ainult tänu pikaajalise ja usalduslikule koostööle," märkis Mikk.

Royal Service'i poolt toodetud muusikali eesmärk oli edastada töötajatele moodsas meelelahutuslikus vormis olulist sõnumit SEB eelseisvaks re-brändinguks. Nii muusikali peaosades kui koorilauljatena tegi kaasa üle kolmekümne SEB töötaja. "Muusikalis osalenud lauljate, tantsijate ja näitlejate hulgas oli esindatud peaaegu kogu läbilõige panganduse erialadest: raamatupidaja, maakler, kliendihaldur, krediidijuht, arvelduste spetsialist, IT," rääkis Mikk.

Tema sõnul esitati muusikali kahel korral 2007. aasta detsembris Estonia Kontserdisaalis. Esimesel korral nägid muusikali SEB kliendid ning teisel korral näidati muusikali panga töötajatele. Laiemal publikul on võimalus näha muusikali treilerit YouTube'is.

New York Festivals raames toimuva Midas Awardsi konkursitööde hindajateks on klientide esindajad, loovagentuuride juhid ning rahanduspoliitika- ja kommunikatsioonieksperdid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2009, 16:08
Otsi:

Ava täpsem otsing