Suurte kohustustega lapsesuu

ÄP 19. jaanuar 2009, 00:00

Sakala andsis sotsiaalministeeriumi segadustele täpse nime: maripuue. Ja praegu käitub ministeerium rohkem asotsiaalministeeriumina. Hea, et minister tunneb väikseid numbreid - et puuetega inimeste toetus algab 260 kroonist. Aga suuremate arvudega on juba raskusi - kui ütleb, siis valetab, ütleb ta ise. See aga, kes ei tule toime 75 000kroonise (tükk arvutamist oli küll) palgaga, ei hakka kunagi aru saama vanurist, kes ei saa õigel ajal kätte oma 4000 krooni - see ju nii väike summa.

Ehk aitab mõni pensionär sellest piskust veel oma lapsigi?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing