Savisaar ei hakka Laariga debateerima

19. jaanuar 2009, 20:36

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar vastas
eitavalt Isamaa ja Res Publica Liidu esimehe Mart Laari kutsele
debateerida majanduse teemadel.

Savisaar kirjutas oma blogis, et keeldub debatist Laariga. Keskerakonna esimees kuulis Laari ettepaneku kohta Kanal 2 uudistereporterilt, kes selle kohta küsis.

"Blogi on nagu isiklik päevik, mõeldud kõige intiimsematele sõpradele, mitte enam. Ma ei tea, kas mul üldse sobib Laari blogi lugeda, võib-olla on see määratud ainult Lauri Vahtrele ja Andres Herkelile või mõnedele muudele Laari sõpradele, vaevalt aga minusugustele. Minul on oma blogi, kuhu ma aegajalt pihin," kirjutas Savisaar.

"IRL-i toetus ei ole viimasel ajal suurenenud ja Laar on ilmselt seda usku, et kui ta näitab ennast Savisaare jäägitu vastasena, siis nad võivad reformierakonnalt mingid hääled enesele korjata. Ma saan aru, miks Laar tahab vaielda, aga miks mina peaksin seda tegema? Kes on Mart Laar praegusel momendil? Ta ei ole koalitsiooni juht ega isegi mitte minister selles koalitsioonis. Kas mulle see meeldib või mitte, minu vaidluspartner praeguses valitsusliidus on ikkagi Ansip mitte Laar," lisas ta.Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. January 2009, 20:40
Otsi:

Ava täpsem otsing