Ettevõtja: aasta pärast võime kasvatada oma ärisid

20. jaanuar 2009, 18:44

Eestis läheb olukord paremaks
2010. aasta kevadel ja täpselt aasta pärast võime hakata kasvatama oma
ärisid, ütles aripaev.ee-le Fazer Eesti äriarendusjuht Kristjan Kongo.

"Põhi võib saabuda sel suvel küll. Olen seda isegi lootnud, et põhi kiiresti kätte jõuaks. Aga küsimus on selles, millal me suudame selle noole sealt põhjast ülespoole suunata," kommenteeris Kongo aripaev.ee tänast päevaküsimust, kas usute, et majanduslanguse põhi saabub suvel.

Millal teie arvates nool ülespoole minema hakkab? "Tsüklilisus on normaalne nähtus. Palju see meist endist sõltub - natuke kindlasti, aga täpselt aasta pärast võime hakata kasvatama oma ärisid," vastas Kongo. Tema sõnul toob Eestile paremad ajad 2010. aasta kevad.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2009, 21:00
Otsi:

Ava täpsem otsing