Pirita haljasalade hooldamisele lausa rebimine

20. jaanuar 2009, 11:25

Pirita haljasalade korrashoiu hanke
dokumendid on välja võtnud juba 14 ettevõtet, kuigi hanke lõpuni on veel mitu
kuud.

Kui varasematel kordadel on hanke dokumente käinud välja võtmas vaid üksikud ettevõtted, siis sel aastal tundub, et huviliste osas kurta ei saa, nendib Pirita linnamajanduseosakonna juhataja Merike Kalam. 6. jaanuarist, mil hange välja kuulutati, on Pirita linnaosast hanke dokumente võetud juba 14 korral, mis on tõesti rohkem kui tavapäraselt

Hanke vastu on huvi tundnud ka ettevõtted, kelle tegevus ehk otseselt haljastusega kokku ei puutugi, sõnab Kalam. Kuna hanke pakkumusi võetakse vastu veel ka 2. märtsil, siis võib oletada, et 14 potentsiaalset huvilist ei pruugi olla lõplik resultaat.

Viimased kolm aastat on Pirita linnaosa heakorra eest hoolitsenud AS Wireless Trade.

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik lausus, et eelkõige annab tavapärasest suurem huvi hangete vastu lootust, et teenus saadakse linnaosa jaoks võimalikult soodsa hinnaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2009, 11:25
Otsi:

Ava täpsem otsing