Svenska Handelsbankeni Eesti filiaal saab uue juhi

20. jaanuar 2009, 11:39

Kaks ja pool aastat Eestis avatud olnud
Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaali uueks juhiks saab senine
korporatiivpanganduse valdkonna juht Rauno Klettenberg.

“Minu soov on jätkata panga senist arengut ning saavutada lähiaastatel Handelsbankenile Eestis samaväärne tuntus ja usaldusväärsus nagu see on Skandinaavias täna. Pikemas perspektiivis on plaanis laieneda kontorivõrguga suurematesse Eesti linnadesse, et olla kohalikele klientidele veelgi lähemal,” tutvustas 34aastane Rauno Klettenberg panga eesmärke.

Rauno Klettenberg töötab Handelsbankenis 2007. aasta detsembrist, varem on ta töötanud SEBs.

„Nii Eesti kui Baltikum tervikuna on perspektiivis Handelsbankeni jaoks oluline turg,“ kommenteeris senine filiaali juhataja Harri Tuohimaa, kes ise jätkab Handelsbankenis Venemaa ja Baltikumi regiooni juhina. „Jään ka edaspidi tööalaselt Eestiga tihedalt seotuks.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2009, 12:04
Otsi:

Ava täpsem otsing