Cleanaway ja Resk panevad leivad ühte kappi

21. jaanuar 2009, 12:58

Prügifirma AS Cleanaway soovib OÜ Reski
täielikult enda omandusse saada.

Seni kuulus Cleanawayle 45 protsenti Reskist, 55 protsendi omanikuks oli Batistas OÜ. Nüüd on mõlemad firmad ostu-müügilepingule alla kirjutanud ja saatnud ka konkurentsiametisse koondumisteate.

„Arvestades tekkinud majandussituatsiooni ja turu olukorda, leidsid mõlemad osapooled, et parem on jätkata nii, et Cleanaway on Reski 100protsendiline omanik,“ ütles Cleanaway tegevjuht Argo Luude.

Luude sõnul on Reskis oludest tingituna tehtud mitmeid muudatusi – ligi 70 protsenti töötajatest koondati juba enne ühinemist ning ettevõtte töö korraldati ümber. „See on toonud kaasa ka mõnede klientide meelepaha, aga paraku polnud meil ka muud valikut,“ nentis Luude. Muudatused puudutasid prügivedude teekondi, muutusid veopäevad ja teatud juhtudel ka sagedus, teadete väljasaatmine nende uuenduste kohta aga viibis. „Muudatused jõudsid enne toimuda, kui kliendid nendest teada said ja osa sellest meelepahast oli kindlasti ka õigustatud,“ tunnistas Luude.

Tema sõnul ei tohiks kahe firma ühinemisele takistusi olla, kuna Reski turuosa ei ole nii suur, et see turuolukorda koondumise tulemusena märkimisväärselt muudaks. Seetõttu oli Luude konkurentsiameti otsuse suhtes optimistlik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2009, 12:58
Otsi:

Ava täpsem otsing