Üks küsimus

Robert Sild 22. jaanuar 2009, 00:00

Võimalusi on palju ja valik on seetõttu keeruline. Peamised edu tagavad märksõnad on põhjalik analüüs ja oma eesmärkide teadmine.

Möödas on ajad, kui tootmist alustati seadmete ostust ning siis vaadati, mida seadmepark valmistada võimaldab. Nüüd tuleb põhjalikult analüüsida tootmisvajadusi ning teha valikuid, mille abil soovitakse efektiivsust saavutada ning kust kokku hoida - kas materjalikadudelt, tööjõukuludelt, tootmise kiiruselt või hoopis kuskilt mujalt.

Muidugi on seadmete müüjad valmis nõuandeid jagama, lahenduste leidmisel tuge pakkuma ning seadmete käivitamise juures abiks olema. Üldiselt on sellistel müüjatel pikk kogemus tehaste sisseseadete töössejuurutamisel ning teadmistepagasit pakkuv tugi tööpinkide tootjatelt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing