Neli tugevat pangasektori aktsiat, mida osta

Mait Jüriado 22. jaanuar 2009, 21:14

Uskuge või mitte, kuid pangasektorist võib
leida neli tugevat aktsiat, mis investorile kenakese summa võib sisse tuua.
Vähemalt nii arvab Mendon Capitali portfellihaldur Anton Schutz.

"Kui vaadata tehnilisi indikaatoreid, siis viimasel viiel kvartalil on finantssektori aktsiad tulemuste järgselt põrganud dramaatiliselt," kommenteeris CNBCle Schutz, kes on ka Burnham Asset Managementi portfellihaldur.

"Nad kauplevad oluliselt madalamal raamatupidamisväärtustest. Ma arvan, et üldsus on asjast valesti aru saanud," arvas Schutz.

J.P Morgan Chase Co. (JPM) on Schutzi arvates grupi üks tugevamaid. Citigroupi (C), mis kaupleb kolme dollari juures, ostaks mees samuti. "Kui nad hakkavama saavad ja ma usun, et nad saavad, räägime ettevõttest, kes teenib 2,5 dollarit aktsia kohta normaaltingimustes. Isegi Bank of America (BAC) suudab teenida 4 dollarit aktsia kohta normaaltingimustes," kommenteeris Schutz.

Ning viimane on State Street (STT). "State Street kirjutas korstnasse suure hulga varasid, kuid nad ei ole seda veel lõplikult teinud. Enamik sellest varast käitub veel väga hästi," kommenteeris Schutz.

Schutzi fond omab nii JP Morgan Chaset, Citigroupi, Bank of Americat kui ka State Streeti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2009, 21:27
Otsi:

Ava täpsem otsing