Uus Maa omanikud mängivad osalusi ümber

Virge Lahe 23. jaanuar 2009, 00:00

Hallile kuulub firmast viis protsenti. Kas teise väikeosaniku Jaanuse Lauguse osalus suureneb? "Kuskil gruppi kuuluvates ettevõtetes omanike osalus suureneb ja kuskil sellevõrra jälle väheneb," vastas Hall.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Jaanust Laugus ei soovinud enda osaluse muutust kommenteerida, kuna ta on suusapuhkusel.

Ka Hall ei soostunud muudatusi konkreetsemalt selgitama, öeldes, et ta pole kindel, kas omanikud on omavahel kokku leppinud, kuidas sellest teemast rääkida.

Hall ütles, et grupis on eri ettevõtteid, millega seoses saab midagi müüa ja midagi osta. "Meil on seni olnud erinevad strateegilist tegevust nõudvad üksused. See tähendab, et üksused keskenduvad rohkem oma praegustele tegevusaladele," selgitas ta muudatuste vajalikkust.

Samas eitas Hall, et gruppi hakatakse tükeldama. "Ei, ma ei ütleks, et see päris tükeldamine on, aga sihiku täpsemaks seadmine," märkis ta. "Uus Maa Kinnisvarabüroo jääb sellisel kujul kindlasti eksisteerima. Kinnisvarakonsultantide juhtimises ei tule suuremaid muutusi," lisas ta.

Uus Maa Kinnisvaragrupi suurosanik Urmas Laur ei soovinud teemat veel kommenteerida. "Praegu ei ole omanikevahetus toimunud," sõnas ta. "On küll sõlmitud leppeid omanike vahel, aga neid kommenteerib Jaanus Laugus," lisas Laur.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing