Investeeringute kahanemine nüsib firma väärtust

24. jaanuar 2009, 12:54

Baltronicu tegevjuht Rommi Roosimaa ütles
aripaev.ee päevaküsimusele vastates, et kinnisvarata ettevõtte väärtus pole
oluliselt kahanenud, kuid muid investeeringuid on jäänud vähemaks.

"Arvame, et meie firma väärtus ei ole kahanenud, sest meil ei ole kinnisvara. Seda on küll, et läbi Swedbanki tehtud investeeringud on kahanenud, aga see on täiesti selgelt bilansis näha," rääkis Roosimaa ja lisas, et muude investeeringute vähenemise tõttu on firma väärtus siiski vähenenud.

"Investeeringud on läinud väiksemaks, aga see on numbriliselt näha ja me ei pea bilansis ümber hindama," sõnas tegevjuht.

"See on nipiga küsimus, aga ma arvan, et firma väärtus ei ole sama, mis aasta tagasi, sest turul ei ole likviidsust. Kui täna peaks keegi firma ostma, oleks ostuhind täna teine. Turuolukord on muutunud. Kindlasti ei ole meil turul nii palju kapitali, et keegi oleks ostmisest huvitatud," põhjendas Roosimaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. January 2009, 10:30
Otsi:

Ava täpsem otsing