Kasumis ettevõttel firma väärtusega muret pole

24. jaanuar 2009, 14:35

AS Toode peadirektor Aivo Rosenberg ütles
aripaev.ee päevaküsimusele vastates, et kui ettevõte teenib kasumit ega pole
varasid üle hinnanud, on firma väärtusega kõik korras.

"Ei ole arvutanud, ei arvuta seda iga päev. Ei ole sellist kalkulatsiooni teinud," vastas Rosenberg küsimusele, kui palju maksab praegu AS Toode. "Ma arvan, et fundamentaalselt on kõik alles, pigem isegi juurde tekkinud, kuna firma on kasumlikult töötanud. Emotsionaalselt, kui räägime turust, siis potentsiaalseid ostjaid on täna vähem ja seepärast võib nõudluse baasil olla firma hind teistsugune."

Rosenberg lisas: "Loomulikult me hindame oma varasid aastaaruandes, aga omakapital on paigas. Kui ettevõte teenib kasumit ja eelnevalt pole varasid ülehinnanud, siis on ju kõik paigas. Kinnisvara on õigel ajal ostetud, nii-öelda emotsioonivabalt, mis on oma tegemised ära teeninud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. January 2009, 10:30
Otsi:

Ava täpsem otsing